Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tehnoplus Industry
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Procesele de productie a apei se pot dovedi extrem de costisitoare, astfel incat optimizarea proceselor de productie este esentiala in toate industriile. Parker este un furnizor lider de racitoare de apa de proces de productie care ofera usurinta in utilizare si liniste sufleteasca, gratie implementarii celor mai moderne solutii tehnologice si disponibilitatii unei game extinse de versiuni si accesorii.

Gama de racitoare de lichide Parker este o solutie simpla, dar eficienta la cele mai frecvente probleme intalnite in mod obisnuit cu utilizarea apei. Oferta noastra de schimbator de caldura include modele utilizate pentru aplicatii de la gaz comprimat la apa racita si fluide de proces.

Aerul comprimat si gazele contin niveluri ridicate de vapori de apa lichizi. Indepartarea eficienta a apei duce la costuri de intretinere reduse, functionare imbunatatita a sistemului si calitate imbunatatita a produsului. Gama de aftercoolere Parker reprezinta primul pas vital in acest proces, instalat imediat in aval de compresoare sau suflante, elimina peste 80% din apa prezenta in sistemele de aer comprimat si gaz.
Din Gura in Gura